dnes má meniny Vladislav
zajtra Edita
25.9. 2018
Sardinkové občerstvenie
Printer-friendly versionSend by emailPDF version

 

BRUSCHETTA SO SARDINKAMI

Príprava: 15 minút, pre 4 osoby

Ingrediencie:

  • bageta (plátky chleba)
  • 30 ml olivového oleja
  • 390 g Krájaných paradajok Podravka
  • 50 g rukoly
  • 3 konzervy Sardiniek v rastlinnom oleji EVA
  • 3 ČL kapár
  • 3 strúčiky cesnaku
  • petržlenová vňať
  • soľ
  • čierne mleté korenie

Postup:          

  1. Bagetu nakrájame na plátky a jemne osmažíme. Pokvapkáme olivovým olejom, prípadne potrieme cesnakom. Pridáme 2 lyžičky krájaných paradajok. Na paradajky poukladáme 2 - 3 lístky rukoly a potom kúsok sardinky.
  2. Pridáme niekoľko kapár a polejeme zmesou z nasekanej petržlenovej vňate, prelisovaného cesnaku a olivového oleja. Ochutíme soľou a korením.
     

Viac receptov na www.podravka.sk/recepty

PR